Klaasstraat 4, 3700 Tongeren BE
leiding@scoutsstservaes.be

Wafelverkoop!

Zoals voor vele verenigingen is ook ons afgelopen jaar bijzonder financieel onvruchtbaar geweest. Met als doel de groepskas wat aan te spijzen hebben we besloten onze jaarlijkse wafelverkoop af te stoffen en in te richten.

Van 3 tot 19 maart zullen alle leden van Scouts Sint-Servaes wafels kunnen verkopen aan hun familieleden, vrienden en kennissen. U kan al een pakje wafels kopen voor de prijs van €3, hoewel u er zelfs beter 2 bestelt. Per veelvoud van 2 betaalt u namelijk maar €2.5 per pakje. Voor de grote eters en gezinnen is er ook een doos (16 pakjes) voor €38 beschikbaar. Op gebied van smaak gaan wij weer voor de vertrouwde, doch overheerlijke chocoladewafels, alsook de verrukkelijke suikerwafels.

Indien je zelf graag wafels wilt bestellen, kan je een lid van onze scouts aanspreken of eens een kijkje nemen op het bestelformulier.

Wij danken u alvast voor uw steun in deze bittere tijden. Dikke merci!
Vriendelijke groet,
Scouts Sint-Servaes