Klaasstraat 4, 3700 Tongeren BE
0471 89 38 02
leiding@scoutsstservaes.be

Onze groep

Sint-Servaes

Scouts Tongeren
L1612G [Gouw Limburg - District Haspengouw]

Klaasstraat 4
3700 Diets-Heur

+32.471018706

Groepsleiding: Inès Malaise, Eric Janssen, Sofie Pirard, Julie Laquay

groepsdas
Klik om de google map te activeren

Wat ?

Scouting is: Een spel spelen in de modder, waarna je dringend in bad moet. Marshmallows roosteren boven het kampvuur, terwijl je maag al vol zit met ander lekkers. Een piratenschip bouwen en de schat veroveren, nadat je de prinses hebt gered. Een kaart lezen, maar toch hopeloos verdwalen. Gekke bekken trekken bij carnaval. Die ene leider kietelen tot hij in lachen uitbarst. Samen door het donker, stevig hand in hand, terwijl dat ene liedje ontelbaar keer wordt gezongen. Respect hebben voor elkaar en de natuur. Vrienden maken voor het leven, te gek! Scouting is leven!

Waar ?

Vanuit Tongeren volgt u de Luikersteenweg richting Luik. Na een 5 tal kilometer is er een afslag naar Diets-Heur (rechts in als u van Tongeren komt). Neem deze afslag naar Diets-Heur en na een 500 meter is er een straatje naar rechts. Als u dit straatje inrijdt ziet u een gras veld en een parking. Parkeer op de parking en wandel de blauwe poort binnen.

Wanneer ?

Doorgaans zaterdagnamiddag van 14h-17h. Activiteiten op verplaatsing of op anderen uren worden tijdig aangegeven in ons maandboekje.

Lidgeld ?

Het lidgeld is voor elke tak gelijk. Voor meerdere kinderen van één gezin worden er kortingen gegeven. In het lidgeld zijn enkele dingen inbegrepen: Verzekering van Scouts en Gidsen Vlaanderen & werkingsgeld voor ons. Prijzen: Eerste kind €50, tweede kind €45, en vanaf het derde kind €40. Het lidgeld dient gestort te worden op rekeningnummer BE49 3631 1964 2971 van Scouts St. Servaes Tongeren met duidelijke vermelding van de naam van het kind of kinderen en de tak of takken waarin ze zich bevinden. Dat spaart ons een hoop puzzelwerk.

groepsfoto